Om oss

A-J Express-Service är en flyttfirma som startade i Stockholm men finns numera även i Uppsala och Norrtälje och företaget driver även bohagsflyttarna.se som är en uppskattad tjänst utav våra kunder som önska boka in en bohagsflytt online och att få ett fast pris på sin flytt .Vi är en väletablerad flyttfirma som utför transporttjänster allt efter kundens behov och önskemål och vi har ett väldigt gott rykte bland våra kunder både privatkunder och företag och har varit verksamma i närmare 20 år.

Vi utvecklar hela tiden nya transport och logistiklösningar som gör att du som kund kan känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi arbetar med bohagsflytt, kontorsflytt, interna omflyttningar, kort och gott allt inom flytt.

Vi är kända för att ge våra kunder 100% service och vår policy är att varje uppdrag ska efterlämna sig en nöjd kund. Vi agerar med hög etik och moral. Vi följer givetvis både Bohag 2010 och Kontor 2003.

Vi är godkända transportörer och mycket välkända på marknaden och ni kan läsa vad många av våra kunder säger om oss bland annat hos Flyttkonsumenter , Reco , och på en hel del andra ställen flyttfirman A-J Express-Service är ett flyttbolag som ni kan lita på. Ni finner även oss på bohagsflyttarna på Instagram välkommen att följa oss där.